From Our Blog

Pasta daktylowa Pterodaktyl

Pasta daktylowa Pterodaktyl składa się w 100% z daktyli z rejonu Zatoki Perskiej. Sprasowane odsączone z wody daktyle są poddane procesowi pasteryzacji następnie hermetycznie pakowane. Pasta zachowuje niepowtarzalny smak daktyli. Jest idealna do deserów: spody do ciast, batony, dodatek do shaków, osławione kulki mocy, słodkich bułek. Nie rozpuszcza się w wysokich temperaturach i nie jest wchłaniana do ciasta podczas pieczenia. Pastę można zamrażać i odmrażać kilkakrotnie. Jest bogata w witaminy A, B1, B2 oraz wiele minerałów. Więcej na www.pterodaktyl.com.pl

0 Comment
  1. admin 23 stycznia 2018 at 01:49 - Reply

    Good !

    • Toan Phung 23 stycznia 2018 at 01:56 - Reply

      Aliquam accumsan vel nibh nec tempor. Vivamus at condimentum metus. Vivamus porttitor, ligula vitae lacinia tempor, justo dolor facilisis felis, in faucibus nisi orci a mi. Pellentesque vel dolor felis. Duis venenatis fringilla nisi quis accumsan. Pellentesque eu semper ipsum, ac ornare magna. Suspendisse laoreet cursus nisl.

      • admin 3 kwietnia 2018 at 07:28 - Reply

        2d32d2

  2. Toan Phung 23 stycznia 2018 at 01:50 - Reply

    Aliquam accumsan vel nibh nec tempor. Vivamus at condimentum metus. Vivamus porttitor, ligula vitae lacinia tempor, justo dolor facilisis felis, in faucibus nisi orci a mi. Pellentesque vel dolor felis. Duis venenatis fringilla nisi quis accumsan. Pellentesque eu semper ipsum, ac ornare magna. Suspendisse laoreet cursus nisl.

Leave a Comment
Your email address will not be published.